Zlatibor

2018-03-27 0 comments

 

Individualne rezervacije / sopstveni prevoz

 

Planina i vazdušna banja Zlatibor, sa najdužom turističkom tradicijom, nalazi se u Zapadnoj Srbiji, 230 km jugo-zapadno od Beograda. Prosečna nadmorska visina je 1000 m. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja, štitaste žlezde, bolesti srca i anemije. Ovako povoljna kilma, idealna je za pripremu sportista, boravak dece i starijih osoba i poboljšanje opštefizičkog stanja čoveka. Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, koji ima tri

staze i moderan šestosed. Najviši vrhovi su Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.). U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

 

Vila „ Barović“smeštena na korak izvan vreve i gužve centra Zlatibora, Vila Barović svojom lokacijom i sadržajima učiniće vaš boravak nezaboravnim. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, ali i planini na kojoj se nalazi, Vila Barović svojim gostima pruža mogućnost veoma aktivnog ali i mirnijeg, relaksirajućeg odmora i boravka. Potpuno novi objekat projektovan je tako da spolja predstavlja spoj prirode i gradjevinarstva, koristeći samo prirodne materijale u spoljnoj obradi, drvo i kamen. Unutrašnjost Vile projektovana je modernistickim stilom, gde je spojem modernog nameštaja i tehnologije nastojano da se zadovolje sve potrebe savremene današnjice. Unutar vile nalazi se 15 ekskluzivnih apartmana, podeljenih u 3 tipa, površine od 45 do 65 m2, koje mogu da ugoste od 4 do 6 odraslih gostiju. Od toga, 7 apartmana sa dnevnim boravkom, kuhinjom i 2 spavaće sobe, a 8 apartmana sa dnevnim boravkom, kuhinjom i jednom spavaćom  sobom. Pored apartmana, u samoj vili se nalaze  SPA centar i Caffe bar.

 

 

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

1.dan:

Polazak sopstvenim prevozom. Dolazak u vilu. Ulazak u sobe posle 14 sati. Smestaj.Slobodno vreme.Noćenje.

Drugi do poslednji dan:

Boravak na bazi najma apartmana. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan:

Napuštanje soba do 10 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

 

 

 

 

 

 

 

 

CENOVNIK

PERIOD

TIP APARTMANA

TIP LUX

(dnevni boravak + 2 spavaće sobe; pax 6 osoba)

TIP STANDARD 

 (dnevni boravak + 1 spavaća soba; pax 4 osobe)

TIP COMFORT

(dnevni boravak + 1 spavaća soba; pax 5 osoba)

 

01.03-27.04

65 EUR

45 EUR

55 EUR

 

03.05-30.06.

70 EUR

50 EUR

60 EUR

01.07-31.08.

80 EUR

65 EUR

70 EUR

 

01.09-30.09.

70 EUR

50 EUR

60 EUR

 

01.10-27.12.

65 EUR

45 EUR

55 EUR

 

 

U cenu usluge je uračunato:

  • smeštaj na bazi najma apartmana (minimum 3 noćenja)
  • obezbeđen parking sa video nadzorom ispred objekta
  • wi-fi internet dostupan u celom objektu
  •  

U cenu usluge nije uračunato:

  • boravišna taksa u iznosu od 120,00 din po osobi dnevno.

 

 

Način plaćanja:

 

  • Avansno 30%; prilikom rezervacije; ostatak do dolaska  u objekat. Besplatno otkazivanje do 7 dana od datuma dolaska u objekat, nakon toga zadržava se 30% iznosa cele rezervacije.
  • Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti po važećem srednjem kursu NBS.

 

 

   Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije NNK Internacional, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Wiener Staditsche.

 

Potvrda o garanciji putovanja:

Turistička agencija NNK Internacional poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja  , polisa broj 30000003131 o 03.07.2017.. godine. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje.

 

 

Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz program važe Opšti uslovi putovanja organizatora “NNK Internacional “